9 persoons busje huren

Kienhuis Busverhuur heeft verschillende 9 persoons busjes te huur. Alle busjes van Kienhuis busverhuur kunnen gebruikt worden voor personenvervoer van maximaal 9 personen. Wilt u met meerdere personen op vakantie? U kunt bij ons goedkoop personenbusjes huren voor gebruik in Nederland en het buitenland.

De ruime busjes van Kienhuis Busverhuur zijn van alle gemakken voorzien en ideaal voor een trip door Europa of voor eendagstrip met meerdere personen naar bijvoorbeeld een concert of evenement.

De 9 persoons busjes van Kienhuis Busverhuur:

  • De Volkswagen Transporter Kombi T6 of T5 "Facelift" met verlengde wielbasis zijn onze standaard modellen. Deze bussen zijn robuust, maar comfortabel uitgerust en ze beschikken over voldoende bagageruimte. Ook als er voor negen personen bagage mee moet.
  • De Volkswagen Caravelle Comfortline T6 of T5 "Facelift" is een luxe uitgevoerde 9 persoons bus met Climatronic, luxe stoelen, radio/cd speler en audio ingang voor mp3. Een TomTom navigatiesysteem is standaard bij de huurprijs van een Caravelle inbegrepen.
  • De Volkswagen Crafter is onze grootste bus voor 9 personen. Zowel in hoogte als in inhoud is deze bus ruim bemeten. Zelfs lange mensen kunnen rechtop staan in deze luxe uitgevoerde bus. De Crafter is uitgerust met o.a. airco, cruise control en radio/cd speler.

Check meteen de beschikbaarheid en de voordelige tarieven en reserveer direct!