Rolstoelbus huren

Wilt een u een rolstoelbus huren voor het vervoeren van één, twee of drie rolstoelen? Dan moet u bij Kienhuis Busverhuur zijn. De invalidebusjes van ons zijn voorzien van alle gemakken: cruise control, airconditioning en een radio/cd-speler. Bovendien beschikt onze rolstoelbus over een achteruitrijhulp zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De rolstoelbus van Kienhuis is de Volkswagen Crafter.

De rolstoel oprijden en bevestigen

De Volkswagen Crafter is voorzien van een elektrisch bedienbare rolstoellift. Dit maakt het oprijden van de rolstoel(en) een fluitje van een cent. Vanzelfsprekend is er bevestigingsmateriaal aanwezig in de bus in de vorm van een snelspansysteem. Hierdoor is het vastzetten van de rolstoel(en) erg makkelijk. Met de rolstoelbus van Kienhuis is het oprijden en bevestigen van de rolstoel(en) altijd veilig, comfortabel en praktisch!

De invalidebusjes zijn naar eigen wens in te delen

Het grote voordeel van het huren van de Volkswagen Crafter als invalidebusje is dat deze bus helemaal naar eigen wens is in te delen. Zo kunnen er meer stoelen voor validen worden toegevoegd als er bijv. maar één of twee rolstoelen vervoerd hoeven te worden. Maar kan er ook gekozen worden voor helemaal geen stoelen achterin zodat er drie rolstoelen achterin de Volkswagen Crafter passen. Door de vele ruimte is de Volkswagen Crafter tevens geschikt als 9 persoons busje.

IMG 1668 - kopieIMG 1667 - kopieIMG 1670 - kopie

IMG 1375 - kopieIMG 1646 kleinIMG 1645 1 klein

Check meteen de beschikbaarheid en de voordelige tarieven en reserveer direct.