Verhuisbus huren

Wilt u een verhuisbus huren of een bakwagen huren? Bij Kienhuis Busverhuur hebben we busjes met veel laadruimte zodat u snel en eenvoudig uw spullen kunt verhuizen of andere grote goederen kunt transporteren. Een duur verhuisbedrijf inhuren is verleden tijd!

Volkswagen Crafter als verhuisbus of bakwagen

De verhuisbus die wij hebben is de Volkswagen Crafter. Deze verhuiswagen is van alle gemakken voorzien en heeft een laadvermogen van maar liefst 870 kilogram! Er kunnen dus veel goederen in de bakwagen geladen worden. Daarom is de Volkswagen Crafter ideaal voor het verhuizen van zware goederen zoals wasmachines, kasten, banken en andere zware meubels of witgoed. Verder is deze verhuisbus van alle gemakken voorzien zoals een elektrisch bedienbare laadklep met afstandsbediening en bedieningspaneel. De inhoud van de bakwagen is 20 m3.

altaltalt

Technische gegevens Volkswagen Crafter

De verhuisbus van Kienhuis Busverhuur, de VW Crafter, beschikt over een 2,5 liter dieselmotor, met 109 PK. Ook is de bakwagen te besturen met een Rijbewijs B. Dit maakt de wagen geschikt voor bijna iedereen met een rijbewijs.

Afmetingen:

• 4,25 m lang
• 2,10 m breed
• 2,30 m hoog
• Inhoud: 20m3 + laadklep
• Laadvermogen: 870 kilogram
• Geschikt voor bestuurders met rijbewijs B

Wat is een bakwagen

Een bakwagen is een ander woord voor een lichte vrachtwagen met de cabine en laadvloer op één chassis. Het is groter dan een standaard bestelbus maar kleiner dan een reguliere vrachtwagen. Het voordeel van een bakwagen is dat iedereen met een rijbewijs B deze ruim uitgevallen bestelbus mag besturen. Dit in tegenstelling tot een reguliere vrachtwagen.

Check meteen de beschikbaarheid en de voordelige tarieven en reserveer direct.