Personenbusje huren

Kienhuis Busverhuur heeft een ruime keuze aan Volkswagen personenbusjes die u goedkoop kunt huren. Onze personenbusjes zijn geschikt om 5 personen, 7 personen of 9 personen te vervoeren. Ook kunt u kiezen voor de luxe Caravelle uitvoering. Wij bieden voor iedere gelegenheid een geschikt en betrouwbaar personenbusje. Kienhuis staat voor kwaliteit en service en denkt mee met uw wensen.

VW Transporter busjes

Het wagenpark van Kienhuis Busverhuur bestaat uit een tiental VW Transporter bussen met verlengde wielbasis. Deze bussen zijn er in verschillende uitvoeringen: de standaard uitvoering voor 9 personen, met airco, cruise control (niet standaard aanwezig) en radio/cd speler. De Caravelle Comfortline T6 of T5 "Facelift" is een luxe uitgevoerde 9 persoons bus, met Climatronic, luxe stoelen, radio/cd speler en audio ingang voor mp3. De Volkswagen Crafter is onze grootste bus. Zowel in hoogte als in inhoud is deze bus ruim bemeten. Zelfs lange mensen kunnen rechtop staan in deze luxe uitgevoerde bus.

Ook voor het vervoer van één, twee of drie rolstoelen, kunt u bij Kienhuis Busverhuur terecht. De Crafter is in te zetten als luxe rolstoelbus. Met veilige en makkelijke rolstoelbevestigingen kan de rolstoel snel en veilig worden vastgezet. De bus beschikt over cruise control, airconditioning en een radio/cd-speler. Tevens behoort achteruitrijhulp tot de accessoires van deze bus.

Huur goedkoop een personenbusje

Bij Kienhuis kiest u niet alleen het aantal dagen dat u een busje wilt huren, maar ook het aantal kilometers. Hierdoor is ook het huren van een busje voor kortere afstanden heel voordelig. Bekijk onze goedkope tarieven voor het huren van personenbusjes en reserveer direct!