Wat kost een busje huren

Wilt u een personenbusje huren en wilt u weten wat de kosten zijn? Kijk dan snel bij onze aantrekkelijke tarieven. Bij Kienhuis kiest u niet alleen het aantal dagen dat u een busje wilt huren, maar ook het aantal kilometers. Hierdoor is ook het huren van een busje voor kortere afstanden heel voordelig.

Wintersportcombi: Goedkoop busje huren

Gaat u met een groep op wintersport? Profiteer dan van een aantrekkelijke combinatie van vervoer en wintersportuitrusting. Huur voor minimaal 4 personen wintersportmateriaal bij Kienhuis Wintersport en ontvang een aantrekkelijke korting op de huurprijs van een busje. De busjes worden winterklaar gemaakt en rijden op winterbanden. Sneeuwkettingen behoren tot de uitrusting van de bus en hoeft u er dus niet apart bij te huren.

Verlagen van eigen risico

Het eigen risico voor het huren van een bus (standaard of Caravelle) bedraagt € 550,- (exBTW). Met het verlagen van het eigen risico, brengt u het eigen risico bedrag van €550,- naar € 250,-.Dat houdt in dat wanneer u zelf schade rijdt aan de bus, u tot maximaal €250,(exBTW) moet betalen per schadegeval. Als u het niet afkoopt dan betaalt u € 550,- per schadegeval dat u maakt aan de bus. Door het verlagen van het eigen risico verlaagt u direct de huurprijs met gemiddeld €10 per dag.

Bij Kienhuis Busverhuur kunt u goedkoop busjes huren voor enkele dagen, of voor een aantal weken, om bijvoorbeeld op zomervakantie of wintersport te gaan. Reserveer uw busje nu!