Busje huren in Enschede, Almelo, Hengelo of Oldenzaal?

  • Het is op dit moment niet mogelijk om online een bus te reserveren, neem hiervoor contact op met ons!


Kienhuis Busverhuur is gevestigd in Denekamp en verhuurt personen busjes, rolstoelbussen en verhuisbussen in de hele regio Twente, waaronder Enschede, Almelo, Hengelo (Overijssel) en Oldenzaal. Ga je een dagje uit, weekendje weg, naar een sportwedstrijd of op vakantie? Met een busje van Kienhuis Busverhuur ga je pas echt lekker op weg. Comfortabel, gezellig en voordelig! In de wintermaanden huren onze klanten een bus voor een reisje naar de sneeuw, in de zomer gaat de bus naar verschillende zonnige bestemmingen in Europa.

De verschillende bussen van Kienhuis

Het wagenpark van Kienhuis Busverhuur bestaat uit een vijftiental bussen, allen met verlengde wielbasis. Deze bussen zijn er in verschillende uitvoeringen: de standaard uitvoering voor 9 personen, met airco, radio, cd speler en cruise control (niet standaard aanwezig). De luxe bus categorie is een luxe uitgevoerde 9 persoons bus, bijvoorbeeld een Volkswagen Caravelle, met Climatronic, luxe stoelen, radio met bluetooth verbinding en audio(aux) ingang voor mp3. De rolstoelbus of grote 9 persoons bus is onze grootste bus. Dit zijn bussen met het formaat van een Volkswagen Crafter, MAN TGE of Mercedes Sprinter. Zowel in hoogte als in inhoud is deze bus ruim bemeten. Zelfs lange mensen kunnen soms rechtop staan in deze luxe uitgevoerde bus.

Ook voor het vervoer van één, twee of drie rolstoelen, kunt u bij Kienhuis Busverhuur terecht. De rolstoelbus of grote 9 persoons bus is in te zetten als luxe rolstoelbus. Met veilige en makkelijke rolstoelbevestigingen kan de rolstoel snel en veilig worden vastgezet. De bus beschikt over cruise control, airconditioning en een radio/cd-speler. Tevens behoort achteruitrijhulp tot de accessoires van deze bus.

Busjes en uitvoeringen

Standaard

9 personen, airco, cruise control(niet standaard aanwezig), radio/cd

Luxe bus

9 personen, Climatronic, luxe stoelen, radio/cd speler (audio ingang voor mp3.)

Rolstoelbus / 9-persoons groot

9 personen, airco, cruise control, radio/cd speler. Indien ingezet als rolstoelbus, inclusief rolstoelbevestigingen, maximaal 3 rolstoelers

Verhuisbus/Bakwagen

2 personen, airco, cruise control, radio/cd speler, elektrische laadklep.

Voordelen van Kienhuis Busverhuur

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zonder zorgen op reis gaan met een van onze busjes. Wij staan dan ook altijd voor je klaar wanneer zich onderweg problemen voordoen. Tevens zijn wij flexibel in het ophalen en inleveren van de busjes en kun je in veel gevallen je auto gratis op ons terrein parkeren. Kienhuis Busverhuur verhuurt personenbusjes en beschikt tevens over een bus die geschikt is voor rolstoelvervoer. Kienhuis staat voor kwaliteit en service en denkt mee met uw wensen. En dat alles voor een scherpe prijs.


Goedkoop een busje huren

Uiteraard zijn er verschillen tarieven per type bus bij Kienhuis . Kies bijvoorbeeld voor een wintersportcombi, huur hierbij wintersportmateriaal en profiteer van hoge kortingen. Bij de wintersportcombi kan er gekozen worden uit: de standaard 9 persoons bus, luxe 9 persoons bus & de grote 9 persoons bus.

Meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen? Reserveer online een bus of neem rechtstreeks contact met ons op via de mail of Whatsapp.

Graag tot ziens bij Kienhuis Busverhuur!