9 Persoonsbusje huren

  • Het is op dit moment niet mogelijk om online een bus te reserveren, neem hiervoor contact op met ons!

Kienhuis Busverhuur heeft verschillende 9 persoons busjes te huur. Alle busjes van Kienhuis busverhuur kunnen gebruikt worden voor personenvervoer van maximaal 9 personen. Wilt u met meerdere personen op vakantie? U kunt bij ons goedkoop personenbusjes huren voor gebruik in Nederland en het buitenland.

De ruime busjes van Kienhuis Busverhuur zijn van alle gemakken voorzien en ideaal voor een trip door Europa of voor eendagstrip met meerdere personen naar bijvoorbeeld een concert of evenement. Ook worden de 9 persoonsbusjes vaak gebruikt bij bijvoorbeeld een wintersportvakantie. Hiervoor adviseren we eens te kijken naar de wintersport combinatie van onze wintersportzaak: Kienhuis Wintersport.

De 9 persoonsbusjes van Kienhuis Busverhuur:

  • De standaard categorie: Dit zijn bussen met een verlengde wielbasis, bijvoorbeeld Volkswagen Transporter Kombi T6 bussen. Deze bussen zijn robuust, maar comfortabel uitgerust en ze beschikken over voldoende bagageruimte. Ook als er voor negen personen bagage en ski’s mee moeten. De bussen hebben natuurlijk: airco, een radio/cd speler en elektrische ramen.
  • De luxe bus categorie: Dit zijn bussen met naast een verlengde wielbasis een scala aan luxe accessoires. Een bus behorende tot deze categorie is bijvoorbeeld een Volkswagen Caravelle T6/Mercedes bus. De Luxe Bus is een luxe verlengde uitvoering van de standaard categorie. De bus heeft automaat, cruise control, climatronic, luxe stoelbekleding, navigatie en andere luxe accessoires.
  • De rolstoelbus of grote 9 persoonsbus is onze grootste bus voor 9 personen. Zowel in hoogte als in inhoud is deze bus ruim bemeten. Zelfs lange mensen kunnen soms rechtop staan in deze luxe uitgevoerde bus. Dit zijn bussen als een MAN TGE Kombi, deze bussen zijn natuurlijk uitgevoerd met o.a.: airco, cruise control en radio/cd speler.


De bussen zijn te zien op de onderstaande afbeelding.

9 persoonsbusje huren? Ga dan snel naar online reserveren!