Bestelbus huren

Wilt een bestelbus of bestelwagen huren? Kienhuis Busverhuur heeft verschillende soorten bestelbusjes en bestelwagens voor verschillende gelegenheden. Of u nu gaat verhuizen, een bank moet ophalen of andere goederen moet vervoeren die te groot zijn voor uw kofferbak,

Kienhuis Busverhuur heeft gegarandeerd de bestelbus van uw keuze.

U kunt kiezen uit een standaard bus zonder stoelen, dit is een normaal formaat bus, een echte bestelbus met dichte ramen of een verhuisbus/bakwagen, dit is een bus met laadklep.

Voordelen van bestelbusjes van Kienhuis

Wanneer u uw een bestelwagen of transportbus huurt bij Kienhuis Busverhuur profiteert u van diverse voordelen. Niet alleen bieden wij een uitgebreid aanbod bestelbussen, maar wij denken ook met u mee zodat u de juiste bus huurt, hanteren flexibele tijden als het gaat om het ophalen en inleveren van de busjes en verhuren alleen busjes van hoge kwaliteit. Bij ons kunt u verschillende type busjes huren, zodat u altijd een bus kunt huren die voldoet aan uw wensen. En dat alles tegen een scherp tarief vanaf 62,50 euro per dag incl. BTW.

Daarnaast hanteren wij geen borg en u krijgt minimaal 150 vrije kilometers!

Bestelbus
Bestelbus huren

Alternatieven

Naast bestelbussen en bestelwagens kunt u bij ons ook terecht voor het huren van andere busjes.

Zo bieden we ook rolstoelbusjes, personenbusjes en verhuisbusjes aan.

Onze rolstoelbusjes zijn geschikt om maximaal drie rolstoelen in te vervoeren. En de personenbusjes die wij aanbieden zijn geschikt voor maximaal 9 personen. De verhuisbus is een bakwagen op B rijbewijs met een laadklep, zodat u bijvoorbeeld makkelijker kunt verhuizen. Al onze busjes zijn zowel te huur voor een korte als voor een langere periode.

Dus of u nu een dagje weg wilt of een lange vakantie heeft gepland, onze verschillende busjes brengen u waar u maar wilt.

En in geval van pech of een ongeval staan wij direct voor u klaar.