Rolstoelbus huren

Wilt een u een rolstoelbus huren voor het vervoeren van één, twee of drie rolstoelen? Dan moet u bij Kienhuis Busverhuur zijn. De invalidebusjes van ons zijn voorzien van alle gemakken: cruise control, airconditioning en een radio/cd-speler. Bovendien beschikt onze rolstoelbus over een achteruitrijhulp zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De rolstoelbus van Kienhuis is de Volkswagen Crafter of MAN TGE Kombi.

De rolstoel oprijden en bevestigen

De rolstoelbus is voorzien van een elektrisch bedienbare rolstoellift, deze lift heeft een maximum capaciteit van 300kg. Dit maakt het oprijden van de rolstoel(en) een fluitje van een cent. Vanzelfsprekend is er bevestigingsmateriaal aanwezig in de bus in de vorm van een snelspansysteem. Hierdoor is het vastzetten van de rolstoel(en) erg makkelijk. Met de rolstoelbus van Kienhuis is het oprijden en bevestigen van de rolstoel(en) altijd veilig, comfortabel en praktisch!

De invalidebusjes zijn naar eigen wens in te delen

Het grote voordeel van het huren van de Volkswagen Crafter als invalidebusje is dat deze bus helemaal naar eigen wens is in te delen.

Zo kunnen er meer stoelen voor validen worden toegevoegd als er bijvoorbeeld maar één of twee rolstoelen vervoerd hoeven te worden. Maar, er kan ook gekozen worden voor helemaal geen stoelen achterin zodat er drie rolstoelen achterin de Volkswagen Crafter passen.

Door de vele ruimte is de rolstoelbus tevens geschikt als een grote 9 persoons bus. Deze bus kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weekend weg of een vakantie met een groep. Door de vele laadruimte is er genoeg bagage mee te nemen en kom je geen ruimte tekort!