Verhuisbus huren

Wilt u een verhuisbus huren of een bakwagen huren? Bij Kienhuis Busverhuur hebben we busjes met veel laadruimte zodat u snel en eenvoudig uw spullen kunt verhuizen of andere grote goederen kunt transporteren. Een duur verhuisbedrijf inhuren is verleden tijd!

Volkswagen Crafter of MAN TGE als verhuisbus of bakwagen

De verhuisbussen die wij hebben zijn de Volkswagen Crafter en de MAN TGE. Er kunnen veel goederen in de bakwagen geladen worden. Daarom zijn onze wagens ideaal voor het verhuizen van zware goederen zoals wasmachines, kasten, banken en andere zware meubels of witgoed. Verder is de verhuisbus van alle gemakken voorzien zoals een elektrisch bedienbare laadklep (max. 750kg) met afstandsbediening en bedieningspaneel. De inhoud van de bakwagen is ±20 m3.

Technische gegevens Volkswagen Crafter en MAN TGE

De verhuisbussen van Kienhuis Busverhuur, beschikken over een sterke dieselmotor en hebben airco. Ook is de bakwagen te besturen met een Rijbewijs B. Dit maakt de wagen geschikt voor bijna iedereen met een rijbewijs.

Minimale binnen afmetingen:

  • 4,20 m lang
  • 2,05 m breed
  • 2,03 m hoog
  • Inhoud: ±20m3 + elektrische laadklep
  • Geschikt voor bestuurders met rijbewijs B

Wat is een bakwagen

Een bakwagen is een ander woord voor een lichte vrachtwagen met de cabine en laadvloer op één chassis. Het is groter dan een standaard bestelbus maar kleiner dan een reguliere vrachtwagen. Het voordeel van een bakwagen is dat iedereen met een rijbewijs B deze ruim uitgevallen bestelbus mag besturen. Dit in tegenstelling tot een reguliere vrachtwagen.