Volkswagen busje huren

Wilt u een Volkswagen busje huren? Dan bent u bij Kienhuis Busverhuur aan het juiste adres. Wij hebben diverse modellen VW busjes in ons assortiment die u kunt huren. Want voor ons heeft Volkswagen zijn waarde al bewezen. De VW busjes zijn robuust en zeer comfortabel. Daarnaast zijn ze ruim en beschikken ze over voldoende bagageruimte. Ook als je met negen personen in een busje zit en iedereen bagage mee heeft. Verder zijn deze busjes voorzien van alle gemakken, zoals airco en luxe chauffeursstoel

Verschillende modellen VW busjes huren

Bij Kienhuis Busverhuur kun je de VW busjes Transporter, Caravelle en Crafter huren. De Volkswagen Transporter is ons standaard model. De Transporter is geschikt voor negen personen en beschikt over voldoende bagageruimte. De Caravelle is de luxere uitvoering van de Transporter en is ook geschikt voor 9 personen. De grootste bus in ons assortiment is de Volkswagen Crafter. Deze bus is te verkrijgen in twee varianten, in een grote 9-persoons bus / rolstoelbus of als bakwagen. Deze bakwagen is 4,25 meter lang, 2,10 meter breed en 4 meter hoog. Deze bus is voorzien van een laadklep en heeft een inhoud van 20 m3. Daarmee is de Crafter zeer geschikt als verhuiswagen. De wagen mag met een rijbewijs B bestuurd worden.

VW busje huren als rolstoelbus

Binnen ons assortiment bieden wij ook rolstoelbussen aan. De Volkswagen Crafter is in te zetten als luxe rolstoelbus. Afhankelijk van het aantal rolstoelen dat moet worden vervoerd kan het aantal zitplaatsen voor validen worden aangepast. De Crafter kan maximaal drie rolstoelen vervoeren, wanneer er drie personen in rolstoelen in de bus zitten, is daarnaast nog plaats voor maximaal 3 personen voorin. Standaard is deze luxe rolstoelbus uitgevoerd met achteruitrijhulp, airconditioning, cruise control en radio/cd-speler. Daarnaast is de VW Crafter voorzien van een elektrische bedienbare rolstoellift. De Crafter is dus een luxe, comfortabele en praktische rolstoelbus die je eenvoudig bij Kienhuis Busverhuur kunt huren.

Volkswagen bus huren voor vakantie

In de wintermaanden zijn onze Volkswagen busjes onderweg naar de sneeuw en tijdens de zomer rijden onze busjes naar verschillende zonnige Europese bestemmingen. Als u een busje bij Kienhuis Busverhuur huurt bent u verzekerd van hoogstaand kwaliteit en uitstekende service. Zo hebben al onze bussen in de winter, winterbanden en kunt u al uw wintersport materiaal eenvoudig bij ons huren. En in geval van pech onderweg of een ongeval bieden wij u snel hulp. U kunt dus het hele jaar door op ons rekenen.

Naast een VW busje huren voor vakantie zijn onze bussen ook geschikt voor een dagje uit, weekendje weg, een sportwedstrijd of een verhuizing.