Tarieven Bestelbus

Zoekt u een geschikte bestelbus?

Bij Kienhuis Busverhuur beschikken we over meerdere moderne bestelbussen. De bussen zijn niet oud en zullen geen hoge kilometerstanden hebben waardoor ze betrouwbaar zijn om ook langere afstanden af te leggen. We hebben bestelbussen van verschillende formaten en groottes. Groottes als bijvoorbeeld een Mercedes Sprinter, Ford Transit of Volkswagen Crafter, maar ook als een Mercedes V-Klasse/Vito en Volkswagen Transporter.

Dit betekent qua inhoud dat onze bussen 13m3 ruimte te bieden hebben. Wij hanteren geen borg, wel een eigen risico van maar € 925,- incl. BTW per schade geval. Alle bestelbussen zijn voorzien van airco, een radio/cd speler en elektrische ramen. Naast deze bestelbussen hebben we ook nog andere bussen in ons assortiment. Dit zijn rolstoelbussen, verhuisbussen, bakwagens en personenbussen.

Wij hanteren standaard dagtarieven, waar u per dag 150 vrije kilometers krijgt. Heeft u meer vrije kilometers nodig, neem dan contact met ons op voor een prijs op maat! In overleg is veel mogelijk.


Bestelbus
Bestelbus

Verhuurprijzen per 01-03-2024

U krijgt het voertuig met een volle tank en SCHOON mee; gaarne weer vol en SCHOON RETOUR. Bij niet nakoming van voorgenoemde zaken worden kosten in rekening gebracht.