Wintersport Combinatie

Wilt u met een groep naar de sneeuw? Profiteer dan van een aantrekkelijke combinatie van vervoer en wintersportuitrusting!

U ontvangt een aantrekkelijke korting op de huurprijs van een busje door voor minimaal 4 personen wintersportmateriaal te huren bij Kienhuis Wintersport!

Kienhuis Wintersport is een wintersport specialist met meer dan 25 jaar ervaring in de wintersport branche. Met een kleine 450 paar ski’s in de verhuur en een high tech werkplaats zijn we toonaangevend in Oost-Nederland (en daarbuiten). Jaarlijks huren +- 700 mensen wintersportmateriaal bij ons!


Kienhuis Wintersport

De categorieën binnen onze wintersport combinatie zijn de volgende:

  • Ski compl.: Een complete ski set, met ski's, schoenen en stokken. Voor een meerprijs kan er voor een betere categorie ski's, de gold categorie, worden gekozen. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Alleen Ski: Een set met alleen ski's en stokken. Hiervoor kan worden gekozen als u eigen schoenen heeft. Voor een meerprijs kan er voor een betere categorie ski's, de gold categorie, worden gekozen. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Board compl.: Een complete snowboard set, met een snowboard, snowboardbindingen en schoenen.
  • Alleen Board: Een set met alleen een snowboard en snowboardbindingen. Hiervoor kan worden gekozen als u eigen schoenen heeft.


Compleet uitgerust op weg

De busjes worden winterklaar gemaakt en rijden op winterbanden. Sneeuwkettingen behoren tot de uitrusting van de bus en deze hoeft u dus niet apart erbij te huren. De busjes worden grondig gecontroleerd, zodat u veilig op uw bestemming aankomt!

U kunt kiezen uit de 3 categorieën bussen die u bij Kienhuis kent: Standaard, Luxe bus & 9-persoons groot.

De brandstofkosten zijn voor de huurder.

Eigen risico van de bussen bedraagt € 825,- incl. 21% BTW. Deze kan worden verlaagd naar € 350,- incl. BTW.

Voor informatie hierover zie de pagina over de eigen risico verlaging.De bus is efficiënt ingericht voor de reis naar de sneeuw!

Wintersport combinatie
Handig en efficiënt

Zoals te zien is op bovenstaande foto's, is de bus zeer efficiënt ingericht.

Hierdoor blijft er nog genoeg ruimte over om verdere bagage mee te nemen op reis.

Hebt u nog meer ruimte nodig?

Indien gewenst kunnen er ook dakdragers met een skibak gemonteerd worden op de bus.

Weekend: € 65,-

1 Week: € 100,-

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!