Busje huren in Enschede, Almelo, Hengelo of Oldenzaal?

Kienhuis Busverhuur is gevestigd in Denekamp en verhuurt personen busjes, rolstoelbussen en verhuisbussen in de hele regio Twente, waaronder Enschede, Almelo, Hengelo (Overijssel) en Oldenzaal. Ga je een dagje uit, weekendje weg, naar een sportwedstrijd of op vakantie? Met een busje van Kienhuis Busverhuur ga je pas echt lekker op weg. Comfortabel, gezellig en voordelig! In de wintermaanden huren onze klanten een bus voor een reisje naar de sneeuw, in de zomer gaat de bus naar verschillende zonnige bestemmingen in Europa.

Voordelen van Kienhuis Busverhuur

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zonder zorgen op reis gaan met een van onze busjes. Wij staan dan ook altijd voor je klaar wanneer zich onderweg problemen voordoen. Tevens zijn wij flexibel in het ophalen en inleveren van de busjes en kun je in veel gevallen je auto gratis op ons terrein parkeren. Kienhuis Busverhuur verhuurt personenbusjes en beschikt tevens over een bus die geschikt is voor rolstoelvervoer. Kienhuis staat voor kwaliteit en service en denkt mee met uw wensen. En dat alles voor een scherpe prijs.

Busjes en uitvoeringen

Standaard

9 personen, airco, cruise control(niet standaard aanwezig), radio/cd

Luxe bus

9 personen, Climatronic, luxe stoelen, radio/cd speler (audio ingang voor mp3.)

Rolstoelbus / 9-persoons groot

9 personen, airco, cruise control, radio/cd speler. Indien ingezet als rolstoelbus, inclusief rolstoelbevestigingen, maximaal 3 rolstoelers

Verhuisbus/Bakwagen

2 personen, airco, cruise control, radio/cd speler, elektrische laadklep.

Goedkoop busjes huren

Uiteraard verschillen de tarieven per type bus. Kies dan voor een wintersportcombi . Huur wintersportmateriaal en profiteer van hoge kortingen. Meer informatie over de beschikbaarheid en prijs? Reserveer online een bus of neem rechtstreeks contact met ons op via de mail of Whatsapp. Graag tot ziens bij Kienhuis Busverhuur!

Sluit Menu