9 Persoons busje huren

Kienhuis Busverhuur heeft verschillende 9 persoons busjes te huur. Alle busjes van Kienhuis busverhuur kunnen gebruikt worden voor personenvervoer van maximaal 9 personen. Wilt u met meerdere personen op vakantie? U kunt bij ons goedkoop personenbusjes huren voor gebruik in Nederland en het buitenland.

De ruime busjes van Kienhuis Busverhuur zijn van alle gemakken voorzien en ideaal voor een trip door Europa of voor eendagstrip met meerdere personen naar bijvoorbeeld een concert of evenement.

De 9 persoons busjes van Kienhuis Busverhuur

  • De standaard categorie: Dit zijn bussen met een verlengde wielbasis, bijvoorbeeld Volkswagen Transporter Kombi T6 bussen. Deze bussen zijn robuust, maar comfortabel uitgerust en ze beschikken over voldoende bagageruimte. Ook als er voor negen personen bagage en ski’s mee moeten. De bussen hebben natuurlijk airco, een radio/cd speler en elektrische ramen.
  • De luxe bus categorie: Dit zijn bussen met naast een verlengde wielbasis een scala aan luxe accessoires. Een bus behorende tot deze categorie is bijvoorbeeld een Volkswagen Caravelle T6. De luxe uitvoering heeft extra luxe als: Climatronic, luxe stoelen,een radio met bluetooth en een audio(aux) ingang voor mp3. Daarnaast heeft de luxe bus standaard een navigatiesysteem.
  • De rolstoelbus of grote 9 persoonsbus is onze grootste bus voor 9 personen. Zowel in hoogte als in inhoud is deze bus ruim bemeten. Zelfs lange mensen kunnen soms rechtop staan in deze luxe uitgevoerde bus. Dit zijn bussen als een MAN TGE Kombi, deze bussen zijn natuurlijk uitgevoerd met o.a.airco, cruise control en radio/cd speler.

Check meteen de beschikbaarheid en de voordelige tarieven en reserveer direct!

Sluit Menu