Wij zijn... Kienhuis Busverhuur

U vindt Kienhuis Busverhuur op het industrieterrein in Denekamp, als onderdeel van gecombineerd bedrijf Kienhuis Denekamp. Andere onderdelen van ons bedrijf zijn een wintersportzaak, Kienhuis Wintersport, een ski- en boardservice zaak, Kienhuis Ski & Board Service en Kienhuis uitvaartverzorging.

Historie

In 2002 zijn we begonnen met één busje, dat we aan een plaatselijke sportvereniging verhuurden. Eén busje werd twee busjes en anno 2019 bestaat ons wagenpark uit zo'n vijftien busjes, allen met ruimte voor negen personen en voorzien van een verlengde wielbasis. De bussen in ons eigen wagenpark zijn onder andere Volkswagen en MAN bussen. De Volkswagen Transporters, Volkswagen Caravelles, Volkswagen Crafters en MAN TGE: mooi, comfortabel en oerdegelijk.

In drukke periodes kunnen er ook andere bussen worden ingezet, deze zullen van dezelfde kwaliteit zijn als u van ons gewend bent!

Ons team

Ina Hartlief is degene die de dagelijkse zaken omtrent Kienhuis Busverhuur regelt. Veelal zul je dus met haar in contact zijn en/of komen. Om haar heen staat daarnaast een team paraat die u ook zult treffen namens Kienhuis Busverhuur.

Met ons allen streven we ernaar dat u het huren van een bus bij ons als prettig zult ervaren!

Wij hopen u graag te zien bij ons in Denekamp, want u bent:

Lekker op Weg met Kienhuis Busverhuur.

Met vriendelijke groeten,

Ina Hartlief & Team